UfoBloggaren – Statens offentliga Upplysningar har börjat

Orginal text finns på sidan/ med bilder

http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/936-disclosurebinladen

Översättning från engelska till svenska

SOU Upplysningar har börjat
| Skriv ut |
Skrivet av David Wilcock
Onsdag 4 maj 2011 16:51

 

Enligt insiders är officiell ”regeringen” Disclosure nu pågår – och den verkliga historien bakom den påstådda Bin Ladin incidenten var chockerande annorlunda än vad jag förväntade mig att höra. Det övergripande nyheten är mycket positivt, även om vi kanske måste uthärda ytterligare störande händelser att komma dit.

Vi gillar när THE MAGIC WORKS

Under den sista veckan i mars, insiders från två olika grupper – berättade självständigt mig att den nya utvecklingen mot en formell, officiell ”regeringen” Disclosure var nära förestående – Europeiska Rothschild fraktionen och andra närstående med Obamas administration.

Jag var inte berättat exakt vad denna utveckling skulle vara – bara att det skulle vara ett betydande steg framåt.

Självklart, om något officiellt uttalande äntligen händer, kommer det att vara den mest betydelsefulla händelsen i inspelade mänsklighetens historia. Detta gör naturligtvis det en fantastisk möjlighet att utforska – både som journalist och en andlig sökare.

Ingen kan vara säker på omfattningen eller omfattningen av förändringarna Disclosure kommer att skapa, men det är utan tvekan stora – och i slutändan mycket positiva, vilket banade väg för ”Golden Age” förutspådde i nästan alla religiösa och andliga tradition i historien.

 

”Den nya utvecklingen”

Varje källa Jag arbetar med måste bevisa sin ärligt uppsåt löpande. Om jag fånga dem ljuger, försöker använda mig att passera desinformation, eller arbetar en dold agenda, bryta jag av kontakten. Jag arbetar bara med människor som verkligen vill det bästa för mänskligheten – och är villiga att passera längs material som kommer att hjälpa.

Båda grupperna gav mig ungefär samma tid för när vi skulle se dessa ”nya stora förändringar.” Administration källor sade ”två veckor” och den europeiska källor sade ”inom en månad” – allt i den sista veckan i mars.

Jag var starkt rekommenderas att inte säga något – och jag stannade tyst, vet att jag kan förstöra hela processen om jag läckt några detaljer.

FBI släppte fantastiska nya UFO dokument nästan exakt två veckor senare. NSA ut nästan dubbelt så många UFO dokument bara tio dagar efter det. Allt detta hände ”inom en månad” när jag hade dessa samtal – precis som jag hade fått höra.

Bägge källor bekräftade senare dessa dokument utgåvor har faktiskt utgör den första etappen av vad de talade om – en formell, öppen, officiell ”regering” Disclosure godkände på den allra högsta nivåerna i insider världen.

 

Du kan inte få lite gravid

FBI dokument dök den 11 april, 2011 – rätt som jag var i ”mitt i ingenstans,” på min första riktiga semester i år – efter att väcka min San Francisco konvergens till ett tillfredsställande slutsats.

Den mobiltelefon trådlöst Internet var så dålig att uppringd skulle ha varit en gudagåva. Träden var lycklig nog, men nu mer än någonsin jag behövde tillgång!

Jag väntade timmar för dessa dokument att ladda ner – bokstavligen. 27 olika objekt visades när jag använde sökfunktionen för att leta efter ”flygande tefat” – och jag har fortfarande inte haft tid att gå igenom de flesta av dem:

http://vault.fbi.gov/search?SearchableText=flying+saucers

TRE FÖROLYCKAD SAUCERS i New Mexico MED KORT MÄNSKLIGA piloter i METALLIC PASSAR

Killen Hottel dokumentet stod verkligen ut mest – inte bara i mina egna ögon, men i de av världens media liksom:

http://vault.fbi.gov/hottel_guy

 

PRESSEN jämfotahopp på den

Bokstavligen på samma dag dessa dokument släpptes, hoppade pressen rätt in och skrev en rad intressanta artiklar. Här är några länkar för dig att utforska på din fritid – om du inte redan har sett dem:

UK Guardian: FBI förstört många UFO-rapporter
http://www.guardian.co.uk/world/2011/apr/11/fbi-destroys-ufo-reports
 
Yahoo News UK: FBI dokument sägs UFO Landningar
http://uk.news.yahoo.com/38/20110411/tod-fbi-documents-indicate-ufo-landings-045b8e8.html
 
Washington Post: FBI Releases Roswell memo om tre organ mänsklig gestalt
http://www.washingtonpost.com/blogs/blogpost/post/fbi-releases-roswell-memo-about-three-bodies-of-human-shape/2011/04/11/AF58CTKD_blog.html?fb_ref=NetworkNews
 
Återigen – detta är mycket annorlunda än en enkel observation rapporteras av ett vittne, eller hörsägen från ett påstått insider. Dessa artiklar skrevs alla som direkt svar på dokument som dök upp, för hela världen att se, höger på FBI: s egen hemsida.
 
FBI har inte formellt, uttryckligen sade innehållet i dessa dokument är sanna – men de har inte öppet förnekat något i dessa handlingar heller.
 
Medierna har bara skrapat på ytan av vad som finns i dessa handlingar – när du rulla upp ärmarna och få händerna smutsiga. Jag ser fram emot att spendera mer tid att gå igenom dem själv.
 
 
Det är inte allt

Övriga upplysningar-relaterade nyheter följde snart – tydligen alla som en del av detta samordnade jag fick veta om. Genom att visa världen att ”kändisar” var mötet ETS, den ”rädslan” skulle kunna sänkas ytterligare.
 
MSN: Celebrity Alien Encounters
http://specials.msn.com/A-List/Entertainment/Celebrity-alien-encounters.aspx?cp-documentid=28364511&imageindex=1&GT1=36010:D
 

 
 
Kennedy ANSLUTNING utsätts

Du kanske redan känner till att JFK mordet inträffade bara tio dagar efter att han gjorde en officiell begäran om information om UFOn.

Nu, plötsligt, är detta fallet är uppenbart och övertygande hävdade i massmedia.

Normalt UFO utvecklingen som denna mäts i små doser, när det gäller media är berörda – men detta var en imponerande kluster. Dessa artiklar är förvånansvärt rikt på innehåll och detaljer – mycket bättre än standard ”spalter.”

Hemliga Memo Visar JFK Efterfrågade UFO-filer 10 dagar före Assassination
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1378284/Secret-memo-shows-JFK-demanded-UFO-files-10-days-assassination.html
 
AOL: Den JFK-UFO Anslutning: oäkta dokument eller obesvarade frågor?
http://www.aolnews.com/2011/04/18/the-jfk-ufo-connection-bogus-documents-or-unanswered-questions/
 

”Andra evenemang” inträffat SAMT

 
Mina källor berättade också att det skulle vara ”andra evenemang” förutom det dokument utsläpp – som kommer att bana väg en mängd information för att sedan läckt ut i ett nyhetsvärde, ”drop-by-drop” mode som snabbt kommer att bli en mycket lockande, snabbrörliga historia.
 
Visst nog, kom bara tre dagar efter det att FBI dokument ut, inträffade en annan viktig händelse.
 
Militära jetplan sågs efter en UFO i Virginia – vilket naturligtvis är nära US Capitol i Washington, DC.
 
Det kan mycket väl vara så att denna oidentifierade flygande föremål var ”en av våra, och detta var en del av planen för att öka allmänhetens fart för offentliggörande.
Militära Jets Följ Virginia UFO: 14 April, 2011
http://www.examiner.com/ufo-in-national/military-jets-follow-virginia-ufo
 
Två Virginia rapporter beskriver militära jetplan tydligen efter ett UFO i de tidiga morgontimmarna den 14 april 2011, enligt vittnesmål från Mutual UFO Network (MUFON) vittne rapportering databas.
 
Ett vittne i närheten av Andrews Air Force Base rapporterar ett högt vrål från ett annalkande fartyg ca 03:08 den 14 april 2011 i mål MUFON # 28687.
 
”Dessa jets verkade flyga ganska lågt och jag har aldrig sett eller hört dem som flyger över vid denna tid på kvällen – aldrig,” vittnet anges. ”Jag tittade upp för att se vad gör allt detta buller, men såg inte jets.”
 
Video av UFO jagad av Tre Jets USAF Fighter
http://www.niternat.com/video/alert-ufo-being-chased-by-3-us
 
 
En öppen utfrågningar i kongressen

Bara en vecka efter militära jetplan sågs efter en UFO nära Washington DC, kallade professor Bill Wickersham för kongressutfrågningarna att ompröva denna spännande och viktiga ämne.
 
Det var väldigt overkligt att titta på allt detta händer i realtid – precis som dessa insiders angav. Utfrågningar i kongressen skulle säkert kunna få fram mycket information när man betänker vad som hände 2001 med Disclosure Project.
 
Professor Wickersham krav kommer förmodligen inte att besvaras direkt, men andra händelser kan snart ta oss till The Tipping Point.
AOL: Högskolan Prof begär kongressen UFO hörsel
http://www.aolnews.com/2011/04/21/university-prof-bill-wickersham-calls-for-congressional-ufo-hear/
 
Värdera resultat från en 12-årig banbrytande franska UFO studien University of Missouri-Columbia psykolog och adjungerad professor i fredsstudier Bill Wickersham har utfärdat en uppmaning till kongressens ledare att djärvt gå där deras föregångare skulle inte ….
 
Det gör Wickersham tror att det finns en reell chans att en ny kongressens utfrågning om UFO: n faktiskt kan ske i dagens politiska klimat?

”Inte just nu, sade han. ”Och vad mer, titta på vad som hände med [2008 Ohio demokratiske presidentkandidaten] Dennis Kucinich.
 
The giggle faktor, förlöjligande, okunnighet, den apati, förnekelse – alla dessa saker som omger denna fråga. Det krävs mycket mod för en politiker [att tala ut om UFO: n]. De flesta politiker löpa från det. ”
 
 
Sedan kommer NSA

På samma dag professor Wickersham kallas för öppna kongressutfrågningarna släppte NSA 42 UFO-relaterade dokument på sin egen officiella hemsida. Kaboom!

Även om längst ner på sidan står det ”Date Posted: 15 januari, 2009,” många olika medier källor rapporterade att denna sida antingen dök eller åtminstone fick nya större uppdateringar före den 21 april 2011 – bara tio dagar efter det att FBI dokument hade uppstått.

http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml

ÄR NSA ÖPPET erkänna att meddelanden från ET: s inkom och dekrypteras?

De flesta människor, inklusive dem i media, automatiskt drogs till botten av NSA: s lista – där handlingar som rör ET meddelanden visas.

Vid första rodna, verkar det som äkta meddelanden hade mottagits – och det höll på att öppet erkände:

Officiella Disclosure? NSA Dokument Medger ET Kontakt
http://www.ufodigest.com/article/official-et-disclosure-nsa-document-admits-et-contact-kevin-w-smith
 
Den 21 oktober 2004 godkände NSA för övergång till allmänheten en del av deras NSA tidning Vol. XIV Nr 1. Detta är en rapport av en presentation till NSA av Dr Howard Campaigne om avkodning av utomjordiska meddelanden som hade mottagits ”från yttre rymden”.
 
Tydligen hade dessa meddelanden verkligen har mottagits via satellit Sputnik, men ingen hade någon aning om hur man avkoda dem på den tiden.
 
Vid någon tidpunkt, inte specificerats i dokumentet, hade Dr Howard Campaigne och några andra NSA super matematiker i crypto avdelning fått i uppdrag att avkoda meddelanden. Det fanns totalt 29 meddelanden som ska avkodas-riktigt ett företag.
 
Det är märkligt, minst sagt, att detta dokument fick klartecken att släppa den 21 oktober, 2004. Varför var det? Eftersom NSA inte släppa den i information till allmänheten tom den 21 april 2011.
 
Även rensat för övergång hade NSA varit blockadpolitik det tillsammans med hundratals andra NSA dokument om kontakt med UFOn och utomjordingar – tills de förlorade rättegången väckts av Peter Gersten, en advokat från Arizona.
 
När de väl och verkligen förlorat, hade domaren order som skall genomföras – och de handlingar som skulle släppas.
 

VAR de riktiga, eller endast ”PRAKTIKEN? ‘

Del i att skapa en bra historia, och undvika panik genom att låta skeptikerna att känna att de har vunnit ”punkter”, är att lägga saker där ute som verkar trovärdig – bara för att få ytterligare undersökningar dra isär dem.

Folk skriver om dessa ”läckor” hetsa, offentliggöra sina resultat och sedan generad när skeptikerna gräva djupare och ta reda på att det fanns en prosaisk förklaring.

Detta var ett av dessa fall – men kom ihåg, vi är fortfarande bara talar om två exempel ur en uppsättning av 42 olika dokument.

NSA ET-signaler ”Practice”
http://www.openminds.tv/nsa-practices-deciphering-et-signals-668/
 
Den 21 april 2011 National Security Agency postat dokument från deras tekniska tidning som hade några intressanta artiklar om utomjordingar.
 
Några har antagit att dessa handlingar var hänförlig till meddelanden från utomjordingar, en lätt misstag att göra med artikel titlar som ”Nyckeln till den utomjordiska budskap.”
 
Dessa dokument är släkt med övningar för att öva att tyda kodade meddelanden som utomjordingar kan skicka oss i framtiden.
 
Det finns dock fortfarande en historia här, eftersom dessa övningar inleddes av en framstående NSA kryptologen som trodde mer uppmärksamhet som behövs för att ägnas åt undersökningen av UFO: n och möjligheten att vi kan kontaktas snart.

Kupolen på ROCK Sightings

 
Hittills har NSA dokument inte fått lika mycket uppmärksamhet som FBI dokument gjorde. Jag har dock gått igenom tillräckligt många av dem att se att detta är allt annat än en icke-händelse.
 
Efter NSA släppt sitt dokument framkom andra artiklar angående en trolig UFO på Klippdomen. Detta, naturligtvis, är det mest hett omtvistade religiösa området på jorden – eftersom det är en helig plats för judar, kristna och muslimer.
 
Tre Klippdomen Jämfört UFO Videos
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1378901/The-Dome-flying-saucer-Rock-Mystery-UFO-seen-Jerusalem-holy-site.html
 
Europeiska insiders sa att det inte fanns några egentliga UFO inblandade i denna händelse. Dessa är
förfalskningar – strukturerade för att se bra ut på första rodna, men kan dras isär efter ytterligare analys.
 
Dessa filmer är tydligen produceras av Rockefeller / New World Order fraktion, som desperat försöker att destabilisera Mellanöstern – som ett sista desperat försök att trygga tillräckligt med pengar för att fortsätta verksamheten i ansiktet på hela världen motstånd.
 
 
Få alla ansåg att det var slutet GÅNGER

Förhoppningen var att dessa filmer skulle få muslimer att tänka Mahdi – den islamiska Messias – skulle komma.
 
Inom muslimska profetia, skulle detta naturligtvis innebära att de var i ”End Times” – och det skulle kunna inge mod dem att vidta revolutionära aktioner, eftersom Paradise var nu för handen – oavsett om de levde eller dog.
 
Dessa revolutioner, som tidigare Forbes öst-väst-redaktör Benjamin Fulford och andra har påpekat, att avsiktligt initieras i ett sista desperat försök att skapa ”regimskifte” och öka oljeinkomster.
 
Rockefeller falangen har varit den enskilt starkaste inslaget hindrar en spridning hela tiden. Resten av världen har ganged upp på dem – vilket är en stor berättelse som jag har täcker en tid.
 
Nu ser vi fler och fler tecken på sin förestående nederlag. Några av dem är inte alls uppenbart – åtminstone inte ännu.
 

Bin Ladin STORY

När jag talade med nyckel insiders om bin Ladin, fullt jag förväntade mig att höra att han hade dött för länge sedan – antingen i en eldstrid i december 2001, eller av njursvikt under 2002 eller 2003.

Dessa rykten är så ihållande att de verkade i en nyligen Daily Mail artikel också.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1382828/Osama-Bin-Laden-dead-picture-White-House-NOT-release-gruesome-photo.html
 
Internet är vimlar det av påståenden att bin Ladin dog för länge sedan – kanske av lever-eller njursvikt, kanske dödad i Allied Assault de afghanska Tora Bora bergen under 2001, kanske mördad vid en annan tidpunkt.
 
Argumentet går att hans kropp hölls gömd, och hans död hemlig, så att Amerika kan motivera en fortsättning av kriget mot terrorn, tillsammans med miljarder i militära utgifter. Först nu, några föreslår, har Amerika beslutat att det är dags att tillkännage sin död, tillsammans med en utstuderad cover-story.
 
Vissa var till och med tyder på igår att nyheten plötsligt släpptes att avleda uppmärksamheten från bevis mindre hävdat att Barack Obama inte är född i Amerika, så är inte lagligt president …
 
Det var verkligen HONOM? Du har fått skämta …

Jag var visserligen chockad – om inte besviken – för att höra från mycket trovärdiga källor som i själva verket detta verkligen var bin Ladin. Den verkliga Usama bin Ladin – inte en stand-in. Kom igen, du måste skämta mig.

Ska vi någonsin kommer att se en bild för att bekräfta detta? Kanske och kanske inte. Tydligen är problemet med att släppa fotografiet att det finns en canteloupe storlek bit av hans huvud saknas i regionen med det vänstra ögat – och det är oerhört skrämmande att titta på.

Även om den här bilden släpptes, skulle många människor vägrar att tro det. Det finns inget sådant som obestridliga bevis längre. Allt kan ifrågasättas – och det finns ingen gräns för hur långt man kan gå med den.

Jag fick höra att om de inte hade begravde kroppen i en dag skulle hela den muslimska världen har rasande – och detta skulle ha skapat mycket betydande fara för västerländska nationer.

Jag fick också veta att om de hade begravt honom någonstans på land, skulle en helgedom ha skapats där och det skulle ha ytterligare hårdnat hans arv som en martyr – som också skulle ha ökat risken.

”Om du inte har bott i Mellanöstern och verkligen spenderat lite tid där, du kan inte förstå hur kraftfulla och utbredda dessa seder verkligen är, David.”

 

Vad sjutton var han fortfarande gör vid liv – med tanke på allt vi hört?

Tydligen var Bin Ladin organisera och utbilda människor att utföra attacker mot irakiska oljefälten och pipelines.

Folket trodde att de gjorde det rätta – genom att slåss den store Satan genom att skära av oljan.

Men om denna olja någonsin hade kunnat flöda ut ur Irak, skulle utbudet har gått upp – och priserna skulle ha kommit omkull.

Bin Ladin tydligen kunde ha dödat en lång, lång tid sedan. Hans vistelseort var kända – men ingen följde efter honom.

Han var hålls levande för att öka olje-priser och vinster.

Ingen som dragit nytta höga oljepriserna haft för avsikt att någonsin se bin Ladin dödas.

Av samma skäl har Obamas administration överraskning drift skickas chock-vågor genom insider gemenskapen.

Helt oväntade ”Hett guld” av uppgifter på dator

Det är också intressant att notera att Obama var tydligen den enda i hans administration som inte vill blåsa hela föreningen i småbitar.

Över 115 olika källor av datoriserade uppgifter har nu tagits i beslag från Usama bin Ladins förening – inklusive fem datorer, tio hårddiskar och över 100 lagringsenheter, inklusive data-CD, data DVD och enheter tummen.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1382828/Osama-Bin-Laden-dead-picture-White-House-NOT-release-gruesome-photo.html
 
Intelligence experter i Afghanistan är i dag gå igenom en skattkammare av hårddiskar och andra underrättelsetjänster fångas från föreningen i Pakistan – beskrivs av en tjänsteman som ”modern last”.
 
En högt uppsatt amerikansk tjänsteman sade Navy SEALs hade återhämtat 10 hårddiskar, 5 datorer och mer än 100-lagringsenheter från föreningen – däribland skivor, DVD och kör tummen.
Detta kan resultera i mycket stor nyhet. Tänk om bin Ladin fortfarande var aktivt i kontakt med vissa grupper – på en nivå som är så förrädiskt att det är mycket överraskande för en vanlig människa?

Använd din fantasi och tänka på det. Vem vet – och vem vill du veta?

Huruvida något av detta kommer att se dagens ljus eller inte, har jag ingen aning – men detta kan ha potential att fullständigt avslöja sanningen bakom 9 / 11 och många andra mörka konspirationer gång för alla.

 

Förebådade

Jag ser också strejk mot bin Ladin som en enorm foreshadowing vad Disclosure kommer att se ut för en vanlig människa.

För Disclosure att inträffa, kommer några mycket stora negativa krafter måste avslöjas och tillintetgörs. I den konventionella västerländska medier tänkesätt, var Bin Ladin den ultimata onda.

För många sanning, asylsökande, ”den ultimata onda” på den här planeten går mycket längre än Bin Laden.

Exponeringen och undanröjande av dessa grupper bör helst ske i form av världens domstolar snarare än gangstervärlden stil skottlossningar, eftersom vi tydligen bara såg med Bin Ladin.

Jag tror att det finns många oskyldiga människor instängda inom dessa grupper – och det skulle vara en stor illdåd att starta nya Häxprocesserna i Salem och behandla alla som om de var lika skyldig.

För nu är poängen att bin Ladins uppenbar död är ”en mycket stor händelse” i kollektiva medvetande. Utlämnande skulle vara en mycket, mycket större händelse.

 

GLÖM bin Ladens en minut – det finns en större berättelse

Jag sa att en plan för offentliggörande godkändes av alla de olika ”alfabetet soppa” byråer.

Jag har inte sagt att de var beredda att göra detta frivilligt.

I själva verket verkar det som de hade inget val.

Dessa dokument skulle förmodligen aldrig ha släppts, förutom det faktum att BRICS alliansen – Brasilien, Ryssland, Indien, Kina och Sydafrika (med Nigeria och Kongo tydligen snart att följa) – insisterade på att det händer.

BRICS besitter nu resurser, siffror, personal och tillgångar – inklusive utomjordisk bistånd – för att tvinga den negativa fraktionerna på den här planeten att avgå. Och om västra organen inte avslöja var BRICS ska göra det utan dem.

I JANUARI SUMMIT

Jag tror att strejken mot Bin Ladin utfördes med direkta tillsyn och samarbete med BRICS alliansen.

Kinas premiärminister Hu Jintao besökte USA för ett stort toppmöte i januari – och enligt min topp insiders, en utomjordisk mänskliga diplomat kom tillsammans med honom för att förhandla om villkoren för spridning och den stående ned av negativa fraktioner.

Besökaren var tydligen klädd i en brun jacka, och var där vid det första mötet med vice ordförande Biden när Jintao först anlände.

Jag fick veta att det finns vissa bilder, som kanske eller kanske inte någonsin har gjort det i mainstream media, som visar Biden och andra som söker helt bländade för att möta detta gåtfulla mannen och skaka hans hand.

 

Detta toppmöte kom som en direkt följd av Kinas oktober Surprise – där utomjordiska allierade BRICS började systematiskt förstöra klassificeras militära tillgångar början i oktober 2010, som jag har dokumenterat i flera tidigare artiklar.

Den plötsliga massdöd av fåglar och fiskar, med början i slutet av december och fortsätter under början av januari, verkade vara ett resultat av desperata HAARP counter-strejker mot dessa attacker.

Hittills har jag inte kunnat hitta någon fotografi av en man i en brun kappa under tiden för denna diplomatiska besök. Om du hittar något som detta, vänligen skicka det tillsammans och vi kommer att använda den!

Detta mitten av januari toppmötet verkar ha varit en direkt föregångare till den officiella Disclosure plan som utarbetades i mitten av mars. De handlingar som då var släpptes i april – följd av den fantastiska attack mot bin Ladin.

 

Varför har de ÄNTLIGEN CAVE I AV slutet av mars?

Allt hade uppenbarligen kommit till sin spets i slutet av mars. Det var då jag hörde från flera källor att ett slutligt utlämnande plan hade lämnats in för alla insider organ att skriva på.

Efter Kina / USA-toppmötet i januari tog BRICS tydligen steg i mars att förseglade affären.

Ett tänkbart exempel på en ”slutspel manöver” var en vass artikel från 1 mars som hotade att öppet avslöja förekomsten av gemensamma mänskliga / ET baser nu finns på månen.

Indiens Space Research Organization lanserar ”Giant Underground avdelningen” på månen
http://gizmodo.com/ #! 5773346/giant-underground-chamber-discovered-in-the-moon
 
Tillbaka i 2009 meddelade japanska rymdorganisationen JAXA en måne hål djupt nog att rymma en liten människa bas. Nu har Indian Space Research Organization upptäckt en ”gigantisk underjordisk kammare” nära Månens ekvator, i Oceanus Procellarum området.
 
Den enorma grotta-upptäcktes av Chandrayaan-1 rymdfarkosten-är mer än en kilometer lång (1,7 kilometer) och 393 meter bred (120 meter).
 
Som jämförelse var den vertikala hål som JAXA upptäckte endast 213 fot (65 meter i diameter) och 289 meter djup (88 meter). Denna nya kammare är stor nog att innehålla en liten lunar stad eller en hemlig nazistisk bas med ett par tusen UFOn.
 
Den indiska forskare har publicerat ett papper med uppgifter som har framkommit och talar om möjligheten att göra denna gigantiska underjordiska valv som en framtida mänsklig bas. Uppgörelsen skulle skyddas från strålning, mikro-meteornedslag, damm och extrema temperaturväxlingar av lava struktur ….
 
De påpekar också att upptäcktsresande endast skulle behöva minimal konstruktion, utan den extra kostnaden för att använda dyr sköldar mot den farliga månens miljön.
 
Om människor någonsin kolonisera denna kammare, hoppas jag att de kallar staden Attilan. [Silicon Indien]

Bakåtkompileras UFO sköts ner i Ryssland?

Samma dag denna artikel om en eventuell Moon bas kom ut – 1 mars – ett oidentifierat flygande föremål sköts ned i Ryssland.

Detta verkar ha varit en gammal World Order tillgång, snokar där den inte hörde hemma och agerar på ett hotfullt sätt.

En del av det får mig att tro att detta är ”en av de våra” är omnämnandet av en ”pyramidformad UFO.” Tydligen Detta system använder samma teknik som flygande svarta triangeln – först nu har du tre trianglar formas till en pyramid form.

Detta kan ha varit en av de viktigaste händelserna som ledde insiders att inse att de var tvungna att kapitulera. Om deras egen teknik kunde skjuta ner av ryssarna, eller deras ET allierade, de inte längre hade den nödvändiga militära fördelen att vinna kampen.

Massive UFO Crash i Ryssland
http://philosophers-stone.co.uk/wordpress/2011/03/massive-ufo-event-in-russia-crashed-flying-saucer/
 
Ett UFO händelse av Roswell proportioner har ägt rum i Ryssland och ignoreras av västliga media. Den 1 mars i Irkutsk-regionen i Sibirien, ett stort objekt, lysande rosa och blått beroende på vissa konton, sågs av tusentals lokalbefolkningen som det hurtled mot jorden.
 
En enorm explosion Därefter hörde över ett stort område. Nyfiken och rädd invånare översvämmades olika polis-och räddningsverken med telefonsamtal. Militären bekräftade snart att det inte hade gjort några övningar i området och kan därför inte hållas ansvariga för eventuella rapporter om UFO.
 
En bybo, herr Sergej Ivanov, beskrev vad han såg: ”Det såg inte ut som ett flygplan, mer som ett UFO eller något annat oförklarligt objekt”.
 
Snart ett stort utbud av tjänstemän översvämmas området: armécheferna, Air Defense personal, försvarsministeriet tjänstemän, chefer för polis, Emergency ministeriet personal, geofysiker, avionik experter och medlemmar av säkerhetstjänsten.
 
Dessa tjänstemän gjorde sin väg mot platsen för den påstådda krasch, förklarade händelsen klassificeras och meddelade till media att den specifika område som påverkas inte skulle avslöjas.
 
Under tiden ett ansenligt antal journalister anlände i regionen och spred ut till områdets olika bosättningar i jakt på vittnen: Och de fann dem i hundratals. Några ortsbor skyllde händelse i en främmande UFO bas sägas existera under Bajkalsjön. Andra talade om intensiv UFO aktivitet leder upp upp händelsen.
 
Chefen för en grundskola i staden Vasilevka berättade hur hon såg en jätte pyramidformad UFO i luften ovanför det område i juni 2010.
 
Borgmästaren i byn Bayanday, Anatolij Tabinaev, talade om en gigantisk flygande tefat som sköt en stråle av ljus på marken nära sitt hus. En annan grupp av invånarna talade om ett udda objekt som ”kraschat” i närheten av byn lämnade efter sig mystiska fotspår.
 
Bara timmar före denna händelse, till flygledare i Yakutks, Sibirien påstående har plockat upp ett UFO på radar resa på 6000 km / h på en höjd av 65000. När de försökte tala med besättningen på att farkosten de hörde bisarra katt ljud yttras till dem.
 
[DW: Detta kan vara resultatet av röst-kryptering teknik – och inte nödvändigtvis att de åkande var utomjordingar.]
 
Är dessa två anslutna händelser? Var detta båten som kraschade senare samma dag? Och slutligen: Har båten faktiskt krasch alls eller var detta bara en högljudd landning?
 
Videon nedan visar några bilder tas till den händelse ….
 

En annan möjlig EXEMPEL: tidsresenärer på bar gärning

Den brittiska pressen verkar vara inblandad i motståndsrörelsen – och verka för Upplysningar. Jag skulle tro att det finns starka inslag i den brittiska pressen som är öppet samarbetar med BRICS allians på sina mål.

Jag blev förvånad över att se ett möjligt fall av tidsresor – tyder på att någon från vår egen tid rest tillbaka till det antika Kina, och av misstag lämnade henne antika schweiziska finger titta bakom.

Det finns uppenbarligen ingen möjlighet att veta vad som händer här, eller om det ens verkligt. Artikeln publicerades ursprungligen i 2008, men det plötsligt började göra de rundor igen i mars 2011.

Det är möjligt att detta var kvar av en kvinna som rest tillbaka i tiden – för att förhoppningsvis stoppa Kina från att bli den formidabla motståndare har det nu blivit. Detta kan vara anledningen till att artefakten hittades i en grav från den kungliga familjen.

Det är möjligt att ett riktat mord utfördes och klockan föll i processen. Kanske man hade hoppats på att den kinesiska kungliga blodslinjen kan kastas bort genom att göra detta – och framtida händelser kan ändras.

Självklart, om detta var planen, gjorde det inte fungera.

Hundraåriga schweiziska titta upptäcktes i gammal grav förseglat för 400 år
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1096959/Mystery-century-old-Swiss-watch-discovered-ancient-tomb-sealed-400-years.html
 
Arkeologer är illa efter att ha hittat en 100-årig schweizisk klocka i en gammal grav som var förseglad mer än 400 år sedan.
 
De trodde de var de första att besöka Mingdynastin grav i Shangsi i södra Kina, eftersom dess användare begravning.
 
Men innanför de avslöjat en miniatyr klocka i form av en ring märkt ”Swiss” som är tänkt att vara bara ett sekel gammal.
 
Den mystiska TIDMÄTARE var täckt i lera och sten och hade stannat vid 10:06.
 
Klockor var inte runt när Mingdynastin och Schweiz inte ens existerade som ett land, påpekade en expert ut.
 
Arkeologerna filmade en dokumentär med två journalister när de gjorde förbryllande upptäckten.
 
När vi försökte ta bort jorden rullas runt kistan, plötsligt en sten föll av och slog i marken med metalliskt ljud, sade Jiang Yanyu, tidigare intendent för Guangxi Museum.
 
”Vi plockade upp föremålet, och fann att det var en ring.
 
”Ta av täcker marken och undersöka det vidare, vi var chockad att se att det var en klocka, tillade han.
 
Mingdynastin – eller Empire of the Great Ming – var var regerande dynasti i Kina från 1368 till 1644.
 

En annan möjlig EXEMPEL: topptjänstemän inblandad i pedofilnätverk

Ett annat exempel på en tänkbar BRICS tillslag i mars var att en pedofil ring hotades att utsättas – kör hela vägen upp till de högsta nivåerna.

Pedofil Ring Exposed – binder Top amerikanska tjänstemän
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1363452/Bill-Clinton-15-year-old-masseuse-I-met-twice-claims-Epsteins-girl.html
 
FBI Nyöppning mål mot påstådda pedofiler Epstein
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1363431/FBI-reopen-case-Prince-Andrews-sex-offender-friend-Duke-claim-diplomatic-immunity-avoid-quiz.html

Desperate motdrag

I en till synes desperat motdrag mot BRICS, meddelade IMF den 8 mars att Kina och Brasilien ”växer för fort.”

IMF officiella säger att Kina, Brasilien växer för fort
http://www.huffingtonpost.com/2011/03/08/china-brazil-growing-too-_n_832814.html
 

Redan nästa dag kom en annan artikel angriper Indien för att ha att sållas med korruption.

Korruptionen undergräver Indien (Spin Control)
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2011/03/09/AR2011030901687.html
 

Detta var den 9 mars. Varken i artikel tycktes ha mycket av en effekt. Den fruktansvärda jordbävningen Japan, tsunamin och nukleära katastrofen började bara efter mars 10 – och var vida mer allvarliga.

The Japan QUAKE

Benjamin Fulford hade sagt i två år som Rockefeller fraktionen hotade Japan med jordbävningen vapen som skulle rikta kärnanläggningar.

Skalvet var den 11 mars. Den 7 mars diskuterade Fulford en liknande attack som just hade vidmakthållits mot Christchurch, Nya Zeeland eftersom de vägrade att erbjuda sina paradisö till New World Order som en tillflyktsort (Min kursivering.)

http://benjaminfulford.net/2011/03/07/the-pentagon-running-out-of-oil-the-bis-under-nuclear-blackmail-and-other-signs-of-severe-global-turbulence/
 
Det finns extrema turbulens i internationella händelser kampanjen att utmanövrera de oseriösa kabal kontroll över USA går in i sin slutfas.
 
Ett tecken är en cut-off av en del oljeleveranserna till USA regimen, enligt USA: s militära underrättelsetjänst. En annan är att serbiska agenter anspråk på att ha smugglat kärnvapen nära BIS huvudkontor i Schweiz.
 
Ytterligare en är att en miljon amerikanska Satanister använder jordbävningen vapen utpressning i ett försök att tvinga Nya Zeeland för att ge dem deras South Island som en fristad.
 
Samtidigt löften om överhängande massarresteringar av cabal medlemmar fortsätter att upprepas av hög källor men än så länge, fortsätter Washington DC kriminella företag att skapa globala förödelse.
 
DC brottssyndikat har försökt men inte för att störta regeringarna i Libyen och Saudiarabien eftersom dessa länder inte längre tar emot sina dollar som betalning för olja ….
 
För att kompensera för förlusten av pengarna DC Cabal är hissar upp USA konsumentpriserna bensin ….
 
I en annan underteckna Cabal blir desperat, en Rand Corporation väder och jordbävning vapen avgörande vid namn Thad Allen, var i Christchurch Nya Zeeland med 8 kongress horor strax före jordbävningen hände där, säger en källa Pentagon.
 
De lämnade två timmar före jordbävningen började ….

Men enligt australiska White Dragon Society källor Satanister har krävt antingen Tasmanien eller Sydön i Nya Zeeland som en tillflyktsort för miljoner eller så Satanister som måste fly USA inför det amerikanska folket vaknar. Islanders säger att de kommer att slåss i stället lämna över deras mark.
 
De enda öarna erbjuds nu till dem är krokodil angripna ön Pok Pok nära Bougainville, en av Islands på Mauritius skärgård och en ö nära Dominikanska republiken. Dessa öar är endast tillgänglig för medlemmar i Cabal som åtar sig att finansiera en kampanj för att utrota fattigdomen och stoppa miljöförstöring.
 
Svärmar av fisk: HAARP indikator?

En indikation på att HAARP användes mot Japan var en bisarr svärm av fisk som fanns på andra sidan jorden

 

Annonser

Om UfoBloggaren

Översatt med Google Translate stav fel kan förekomma Translated by Google Translate rod failure can occur (SWEDISH) Lite information Oftast Dagligen. Some information almost Daily. Visit my blogg for more information. New Site up and rolling, https://ufobloggaren.wordpress.com/ Tycker att alla borde få ta del av det som händer just nu världen över! Delar bara vidare informationen! Glöm ej att KOMMENTERA! Uppnådde över 600.000 tusen besökare på knappa 6 månader med min förra blogg.. det flesta riktigt öppnar sig till ämnet villket gillas starkt.. Det är juh trotts allt ett hett ämne just nu =). Kul att se hur antalet besökare höjs för varje dag som går och blir alltmera aktuellt. Mesta dels kommer jag att lägga ut "UFO" filmer dagens klipp som jag hittar från olika Hemsidor så som UfosOnEarth, Youtube, Disclosure Project, UfoSightings. Materialet dom fått på film/kamera/mobil/webcam osv Av vittnen eller människor som själva filmat o lagt ut, alla kanske inte är av bästa kvalite men många är oxo helt otroliga. Andvänder mig mästa dels till COPY / PASTE och Översättning med GoogleTranslate då jag bara för vidare materialet Desutom Följer jag REVULUTIOEN! Solklart alla varma hällsningar! Gör så gott jag kan med att sprida informationen vidare för allas skull. Först som alla vet eller inte först men innan svenskarna blev medvetna om situationen, började det i "SVERIGES" ambasad fiffel med dokument som läkts eller släppts ang fbi om glop ord och olika smeknamn med spioneri på högre uppsatta personer.. Wikileaks BÄÄM! Släpper nästa bomb eller rad av dokument som visar KLART OCH TYDLIGT hur världens regeringar Agerar. Sedan tar Fria ordet Över. Avklarade Revolter Tunisien - Egypten - Lybien aningen påbörjade igen efter mohammed filmen. Pågående massmord Syrien , afrika Massiva Demonstrationer i Spanien - Chile - Mexico - Afrika regionen - Kina - "I SUPPORT WIKILEAK / ANONYMOUS / OCCYPY MOVMENT " Fråga vad ni vill har du inge för dig och har aptit för brain storming säg till öppen för alla förslag., alltid kul att byta tankar egenskaper beteenden analytiker psykologisks Spirituellt vaket eller hur som hellst kom som du är :) Lättare än så blire inte =) Kul att ni kollade in och välkommen åter. Bloggen Uppdateras Dagligen. MVH/ UfoBloggaren --------------------------------------------------------------------------------------------------- (ENG) Visit my blog for more information. New Site up and rolling, https://ufobloggaren.wordpress.com/ Seems That Everyone should take note of what is happening right now all over the world! Parts only Further information! Do not forget to COMMENT! Achieved over 600 million visitors in less than six months with my last blog .. the Majority really opens up the topic villket liked strong .. It is juh entrusted everything a hot topic right now =). Good to see the number of visitors Increased with each passing day and Becoming more and more relevant. Mesta and I will put out "UFO" videos clips today I find from Various Websites Such as UfosOnEarth, Youtube, Disclosure Project, UfoSightings. The materials They had one film / camera / phone / webcam etc. Of witnesses or people who themeselves filmed o put out, all may not be of the best quality but many are oxo unbelievable. Andvänder me Masta partly to COPY / PASTE and translation with Google Translate when i right Further materials Addition, the top Follows In REVULUTIOEN! Obvious threats pour any solutions! Do the best I can with the information to others for everyone's sake. First, as everyone knows or not first choice, but the Swedes Became aware of the situation, it Began to "SWEDEN" embassy tampering with documents healed or released Regarding fbi glop of words and different nickname with spying for higher ranking people .. WikiLeaks Baam! Releasing next bomb or series of documents That Clearly shows how the world's Governments Acts. Then, free word over. Completed uprising Tunisia - Egypt - Lybien slightly started again after mohammed movie. Ongoing mass murder Syria, africa Massive Demonstration in Spain - Chile - Mexico - Africa Region - China - "I SUPPORT WIKILEAK / ANONYMOUS / OCCYPY movment" Ask what you want, you submit to you and have an appetite for brainstorming tell open to all suggestions., Always fun to exchange thoughts properties Behavior Analysts psykologisks Spiritual awakening or how to hellst come as you are :) Easier than blire note =) Glad you checked in and welcome back. Blog Updated Daily. MVH / UfoBloggaren
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till UfoBloggaren – Statens offentliga Upplysningar har börjat

  1. Undrande skriver:

    Men vad hade du för information som övertygade dig om att just de filmerna var ”äkta”?

  2. Fortf anonym skriver:

    Jag har inte svårt att tro på detta, Amerika har alltid hållit på med fula spel och dåliga ursäkter… Har ännu inte gått igenom dokumenten sj men är detta endast en egen vinkling av informationen som har släppts eller är det så svart på vitt? Borde vara galet intressant för media men har inte hört ett ord om det.

Kommentera // Comment

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s